Avalia√ß√Ķes de Happy Surinees Rotterdam

Avalia√ß√Ķes recentes

4.0
Damien
4 dezembro 2023

Tjauwmin + nassi rook helemaal chemisch zonde van mijn geld alles direct in de prullenbak nooit meer.

PS
4 dezembro 2023

Bezorging was laat Bakabana korst was te hard, brak bijna mijn tanden erop Broodje ZV met kouseband was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Sonja van Vliet
3 dezembro 2023

Kreeg netje een email bestelling is onderweg, 45 minuten later kwam het. Erg jammer dd broodjes waren koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Reane
3 dezembro 2023

Eten was koud telo was hard Bijna 2 en half uur op eten gewacht belachelijk

Eunice
3 dezembro 2023

We hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. Er werd tussentijds ook niet even bericht dat het lang zou gaan duren oid. Ik moest ze zelf bellen om te vragen waar mijn bestelling was gebleven. Heel slecht.

Nancy
2 dezembro 2023

Besteld om af te halen. Keurig op tijd. Goed op smaak en grote porties.

Rehana
1 dezembro 2023

Ik heb voor het eerst via de app besteld en ik vind het jammer dat ik nu transactiekosten van ‚ā¨0,25 moet betalen.

Joop keijzer
30 novembro 2023

Alles zo als altijd weer goed Vriendelijke bezorger

Lekker Nassen
30 novembro 2023
sergio jansen
29 novembro 2023

Heerlijk !

Eelco
29 novembro 2023

Te koud.

Jovienne
28 novembro 2023

Om 18.16 bestelling geplaatst. Om 19.31 eerste keer bellen om te kijken waar mijn bestelling bleef. 20.11 nog een keer bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef. En toen ging de deurbel. Bijna 2 uur gewacht op mijn bestelling dus. Rijst was droog en smaakte een beetje verbrand, cha sui was lauw warm. Voor het eerst een zeer tellerustellende ervaring gehad. Ik weet dat het beter kan, want ik heb vaker besteld.

AV
27 novembro 2023

tevreden klant

Maurice
26 novembro 2023

Goed eten en was ruim voldoende. Alle gerechten zijn lekker.

Tessa
26 novembro 2023

Snel bezorgd en lekker gegeten.

Erwin
25 novembro 2023
Pierre Hartman
24 novembro 2023

Ik weet dat t slecht weer is maar dan bijna 45 min later bezorgen na t bezorg mailtje dus broodjes waren koud en dat gaat niet te goede van t produkt

Cordi
24 novembro 2023

Snel bezorgd en warm, verse eten

Rick
23 novembro 2023

Normaalgesproken moest ik stad en land afreizen voor een lekker belegd broodje. Nu heb ik het geluk dat jullie bij mij om de hoek zitten. Niet alleen zijn de broodjes heerlijk….jullie zijn niet zuinig met het beleg…rijkelijk gevuld, waarbij het beleg bij elke hap uit je broodje valt. En de peper is altijd heet :P

rene moritz
23 novembro 2023

uitstekende smaak

I Vroonland
19 novembro 2023

De roti was heerlijk alleen we miste wat meer boontjes En moesten het toch nog een keer opwarmen ,omdat het lauw was dus dat was een beetje jammer

AC Risse
17 novembro 2023
Sjaak
15 novembro 2023

Echt heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bezorging

Silvio Janssen
13 novembro 2023
Geoffry Filius
10 novembro 2023

Ondanks dichtbij wonend was t eten miet warm meer Vieze plaktijst Bezorger hield zn helm op

Dick hout
9 novembro 2023
Jane
6 novembro 2023
Romano
6 novembro 2023

Zoals gebruikelijk een goede kwaliteit, maar eveneens te laat en koud!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Eelco
5 novembro 2023

Minder eten en de kipsate kan zo uit de supermarkt komen.

Joop
3 novembro 2023

Lekker hoor zoals voorheen Ga zo door

anoniem
30 outubro 2023

bezorging duurde te lang kreeg melding dat de bezorging onderweg was en dat duurde een half uur of langer terwijl ik met de fiets 10 vandaan woont

Venema
30 outubro 2023

1.5 uur gewacht. Gebeld bezorger was t eten vergeten. Helaas koud,extraatje voor t wachten bakje komkommer...serieus. enige was goed was was de smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Adrie Visser
28 outubro 2023
Mike en Daisy
28 outubro 2023

Aangenaam verrast door de hoeveelheid en kwaliteit. Volgende keer weer. Thanks voor het lekkere eten

Yousra
26 outubro 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd, was nog goed warm

Nie Mokke
26 outubro 2023
Joop
21 outubro 2023

Snel thuisbezorgd lekker gegeten

Milton
21 outubro 2023

Lekkere rotirol en een nasi met kip.

Diana
20 outubro 2023

Heerlijk eten, lekker warm, werd precies bezorgd op de afgesproken tijd.

Anoniem
19 outubro 2023

Bezorging: 3 sterren omdat het een half uur later werd bezorgd. Maar eten was wel lekker. ūüėč

Jeanette
16 outubro 2023
Klay
16 outubro 2023

normaal goede bezorging maar dit keer was het slecht papier zat helemaal onder saus en ook de plastic bakken de pastic folie was een klein beetje open heel raar want het moet helemaal gesloten zijn

alberto rabenswaay
16 outubro 2023

Het is heel goed eten en services

Lisa
16 outubro 2023

Besteld betaald kwam.er geen bestelling klaar geen bonnetje niets moest dus wachten. Niemand daar begreep er iets van. Eten was ok

Smits
13 outubro 2023

Was 2 uur te laat de bijgerechten waren koud en slap. Niet gewend van de happy Surinees

Andre Ringerwole
13 outubro 2023

De bakkeljauw was weer aan de zoute kant.

Mieke Risse
13 outubro 2023
Hans Hermans
10 outubro 2023
Jeroen D.
9 outubro 2023

Gebrek aan bezorgers zorgde voor late bezorging en werd netjes over gebeld…. Het eten was er alleen niet lekkerder op geworden en had een hoog magnetron gehalte… jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Hans
9 outubro 2023

Geweldig lekker broodje kipkerry, goed gevuld en snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Visser
7 outubro 2023

Eten was weer top.

Gimenez
5 outubro 2023

Delicioso!

alberto rabenswaay
5 outubro 2023

Het eten van Happy Suri in on point. Soms gaat de bestelling niet geheel goed door dingen te vergeten. De joro drank voornamelijk GEMBER is vaak op dus meer voorraad aanschaffen zodat het niet meer voorkomt. De service nadat het fout is gegaan is top. De Telo was de beste ooit maar is wel achteruit gegaan. Voornamelijk de cassave!

Hava
4 outubro 2023

1,5 uur gewacht op 4 broodjes waardoor ze koud en slap waren.

Haya
2 outubro 2023

Op tijd bezorgd en lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

J peters
29 setembro 2023

Het was heerlijk

Michel
28 setembro 2023

Super geregeld bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar om op te halen.

Roland
27 setembro 2023
cj
24 setembro 2023
Milton
24 setembro 2023

Heerlijke nasi met kip en tjauw min sate.

Rolf
21 setembro 2023

Smaakte weer heerlijk. En top dat u even belde dat het iets later kwam (wat overigens geen probleem was).

Martin Schillevoort
21 setembro 2023

Plastic folie was los en al het eten zat in plastic tas ipv in bak met folie dicht

Jasper de Zeeuw
21 setembro 2023

Bestel hier jaren, en ben nog nooit zo slecht behandeld. Krijg een mail dat me bestelling onderweg is, vervolgens bel je naar de zaak om te vragen hoe of wat gezien restaurant al pretty much bijna dicht was. Neemt er een gozer genaamd Lorenzo op die veel te bijdehand doet en gelijk ophangt, waardoor ik me vraag niet kan stellen! Vervolgens wordt uiteindelijk me bestelling geleverd en mis ik de helft van me bestelling. Wat een kutzaak en een onbeschofte mensen. Hoef hier voorlopig niet meer te bestellen

A.Visser
19 setembro 2023

Eten was weer top.

anoniem
18 setembro 2023

witte rijst met bruine bonen en kip besteld en was echt lekker alleen mag er wel wat meer bruine bonen geserveerd mogen maar voor de rest heel goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette
17 setembro 2023

Heerlijke roti en snel en goed warm bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

John
16 setembro 2023

Nog altijd even lekker

Peter
15 setembro 2023

Hele goede en lekkere bruine rijst, de van de maaltijd was ook zeer goed. Hier kan je gerust bestellen

Aad van der Graaf
15 setembro 2023

Gewoon top en erg smakelijk

Aad van der Graaf
14 setembro 2023

Voor de eerste keer hier besteld en zeker niet voor de laatste keer. Heerlijk en ook nog eens snel bezorgt.

Van dijk
11 setembro 2023

Heerlijke roti gegeten. Niet te pittig, erg smaakvol, goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Sandy
10 setembro 2023

Twee uur gewacht op 5 broodjes drie keer gebeld !! Ja u woont niet in de buurt is letterlijk 6 auto minuten 2,2 km en waren de broodjes ook nog eens verkeerd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

PS
10 setembro 2023

Eten was lauw en minder van kwaliteit dan ik gewend ben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Romano
10 setembro 2023

Eten prima, wellicht wat prijzig voor de hoeveelheid. Op afgesproken tijd leveren is een ramp. Wilde half uur eerder dan we via internet gevraagd hadden, werd 5 kwartier laten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Hafid
7 setembro 2023

Normaal gesproken is de fou yong hai heerlijk maar dit keer wasie beduidend minder van smaak. Ook de nasi rijst liet te wensen over. Jammer

Henry
2 setembro 2023

Complimenten met een snelle maaltijd.

Jeanette
1 setembro 2023

Jammer van de grote prijsverhoging word nu te duur .